Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Дубровицький спортивний комплекс гостинно відчинив двері для учасників змагань

Дубровицький спортивний комплекс гостинно відчинив двері для учасників змагань


    В рамках спартакіади працівників освіти у приміщенні спортивного комплексу відбулися  змагання з футзалу. Освітяни об'єдналися у 6 команд.
   Комплекс справив чудові враження: просторо, тепло, чисто, чудові роздягальні, трибуни для вболівальників, а також електронне спортивне табло з відображенням таймеру гри та рахунку. Учасників турніру привітали Микола Кухарець – заступник Дубровицького міського голови, Ніна Стасюк – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, Віра Твердюк – голова ради профспілки працівників освіти.
   У наполегливій боротьбі перемогу виборола збірна команда Колківського, Заслуцького та Бережківського ЗЗСО. Другими стала команда Дубровицької ДЮСШ та ЗЗСО №2 міста. На третій сходинці – команди Дубровицького ліцею,Мочулищенського ЗЗСО та спорткомплексу. Кращими гравцями визнано Миколу Павловця (Заслуцький ЗЗСО), Анатолія Клюйка (ЗЗСО №2 міста), Олександра Мазура (Дубровицький НВК).Переможці нагородженні грамотами та кубками відділу освіти та ради профспілки працівників освіти.
   У підсумку дня - піднесений настрій усіх учасників змагань, задоволення від гри, спілкування із колегами, фізичні нагрузки та легка втома!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 
  • Переглядів: 1 869
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9