Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Проведено навчання заступників з виховної роботи

Проведено навчання заступників з виховної роботи

   10 листопада 2022 року проведено навчання  заступників з виховної роботи з теми «Забезпечення створення у закладі освіти безпечного освітнього середовища» в частині  застосування норм  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)» від 18 грудня 2018 р. №2657-УІІІ. У нараді взяли участь заступники директорів з виховної, навчально-виховної роботи із 22 ЗЗСО.

   Галина РАБЕШКО – головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради  зупинилася на законодавчих вимогах, основних інструментах  виявлення, реагування, запобігання  та протидії булінгу в закладах освіти, проаналізувала  вебсайти закладів загальної середньої освіти  з питань розміщення  інформаційного забезпечення з протидії булінгу.

   Оксана ЯЦУТА – заступник директора з виховної роботи Сварицевицького ліцею поділилась досвідом роботи з питань проведення моніторингу визначення ситуації булінгу у закладі освіти, безпечності та  комфортності, створення  безпечного  освітнього середовища,  розповіла про використані методики, результативність  роботи та виявлені проблеми.

   Про психологічне забезпечення освітнього процесу з питань профілактики та запобігання булінгу у закладі освіти розповіла практичний психолог Сварицевицького ліцею Наталія КРУПКО.

   Вікторія КРЕНЬКО – заступник директора з виховної роботи Дубровицького ліцею поділилась досвідом роботи та алгоритмами дій у разі  отримання повідомлень про випадок булінгу та зосередила увагу на застосуванні заходів виховного впливу.

Всі учасники наради  виокремили  проблему кібербулінгу, як наслідок карантину та  воєнних дій. яка несе низку ризиків для дітей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 352
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9