Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » РІК НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНИ

РІК НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНИ

Майже рік….

А руки тремтять, як уперше…

              На рік помінявся наш вік,

на сто постаріло серце

   «Рік Незламності України» - під таким гаслом розпочався благодійний захід на підтримку Збройних Сил України, який відбувся 24 лютого 2023 року в сквері біля Дубровицького будинку культури. Наші Збройні Сили України, захисники та захисниці — це більше ніж Герої! Найхоробріші, найсміливіші, найвідданіші своїй країні і своєму народові воїни. Україна сьогодні об’єднала увесь цивілізований світ. Ми дізналися, що таке справжні брати та друзі. Знаємо, що таке підтримка та допомога. Такого об’єднання навколо боротьби проти абсолютного зла, за правду, справедливість та людські цінності  світ не знав ніколи . Саме тому наша згуртованість приречена на Перемогу!

   Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам`ять всіх загиблих героїв у війні проти росії. Лунав Державний Гімн України та звучали хроніки  російсько-української війни 2022-2023 років.

   Річниця незламних людей, незламної силі волі і незламної країни цьогоріч співпала з сиропусним тижнем, прощеною неділею.

   Масниця - це свято злагоди та єднання. А всі ми разом – велика українська родина. І хоч би де ми перебували зараз удома, на роботі, в окопі, в дорозі, в Україні чи за кордоном, наша родина єдина, як ніколи. Єдина у своїй вірі в єдину Перемогу.

   У всіх народів на це свято випікають  круглі коржі, що за формою нагадують сонце. Вважалося, що з’ївши таку страву, людина отримає частинку сонячного світла і тепла. Працівники центрів культури, туризму та спорту, Дубровицького будинку культури та централізованої бібліотечної системи  напекли  для наших захисників млинців та налисників. Для  тих, хто  зустрічає цей день у різних місцях, хтось в окопах і бліндажах, у танках і БМП, на морі й у повітрі,  б’ється за незалежність на передовій, хтось у дорозі, в авто, вантажівках  та потягах.

   Відбулися акції: «Пов`яжи стрічку єдності», «Встанови Державний Прапор України на своєму будинку» та «Напиши побажання росіянам в річницю вторгнення в Україну». Також був організований флешмоб «Подаруй емблему незламності».

   Працівниками централізованої бібліотечної системи  представлено книжкову виставку ай-стоперу вікні під назвою «365 днів боротьби і надії».

   Закінчився захід частуванням млинцями та налисниками з десятком різноманітних начинок на вуличному фудкорті, а сума зібраних коштів буде  перерахована на потреби нашим захисникам, нашим хлопцям, які перебувають у Бахмуті.

   Велика сердечна подяка всім працівнкам культури, всім, хто доєднався до благодійного заходу, особливо, Тетяні Позняк, жительці села Острівці, яка відмінно відтворила образ терориста путіна, якого спалили з єдиним бажанням «Горіти тобі в пеклі!».

   Тож просимо, щоб Господь додав нам сили і витримки, мужності і стійкості та твердої віри в  Перемогу!

   СЛАВА УКРАЇНІ!

   ГЕРОЯМ СЛАВА!

 



 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 593
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9