Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Підсумки обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській»

Підсумки обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській»

   З 24 лютого по 7березня 2023 року з метоювиявлення та підтримки талановитої молоді, популяризації художнього слова, долученняпідростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідностіНавчально-методичним центром естетичного виховання учнівпрофесійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області було проведенодистанційнообласний (ІІ) етап огляду-конкурсу читців-декламаторів «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській» серед учнів закладів освіти. До участі в ІІ (обласному) етапі конкурсу були запрошені переможці І (відбіркових) етапів, які проводилися  серед закладів загальної середньої та позашкільноїосвіти територіальних громад, сіл, селищ, міст, і у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Загалом, наконкурс було подано 102 заявки, серезних з нашої, Дубровицької, громади - 2 заявки, по одній в кожну вікову категорію. Раді повідомити, що,не зважаючи на дуже високу конкуренцію, відповідно до рішення обласного журі наші обидвіталановиті учасниці стали переможцямисеред закладів загальної середньої та позашкільної освіти:

І місце - Богдана Маковецька, учениця Дубровицького ліцею № 2 Дубровицької міської ради (у І віковій категорії, 9-13 років;вчитель Карпович Ірина Андріївна);

ІІІ місце - Вікторія Карпович, учениця Дубровицького ліцею № 2 Дубровицької міської ради (у ІІ віковій категорії, 14-18 років; вчитель Петрусь Людмила Іванівна)!

   Щиро вітаємо Богдану та Вікторію, радіємо успіху та дякуємо педагогам за результативну підготовку учениць! Висловлюємо слова вдячності компетентному журі відбіркового етапу за досить клопітку роботу! Дві учасниці – дві перемоги, - бажаємо так тримати і надалі!

 

 

  • Переглядів: 965
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9