Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Навчання профорганізаторів закладів дошкільної освіти

Навчання профорганізаторів закладів дошкільної освіти
10 травня у змішаному режимі відбулося навчання профорганізаторів закладів дошкільної освіти Дубровицької обєднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України, в якій прийняли участь і керівники дошкільних закладів.
Питання організаційної роботи первинної профспілкової організації у зв’язку із кадровими змінами, висвітлила голова ради профспілки Віра Твердюк.
До семінару дистанційно долучилися Марія Ковальчук – заступник голови Рівненської обласної ради профспілки та Георгій Антипчук – правовий інспектор Рівненської обласної ради профспілки. Обговорили питання про повноваження профспілок, роботу на засадах соціального партнерства,зміни у трудовому законодавстві,дотримання норм законодавства при наданні відпусток у період воєнного стану, новації проекту Закону «Про дошкільну освіту».
Директори Бережківського та Мочулищенського закладів освіти Ірина Коваль та Світлана Шевчук поділилися практикою організації трудових відносин в закладі дошкільної освіти в умовах воєнного стану (простій, впровадження режиму прогулянкових груп та інше) та при змішаній формі навчання в рамках реалізації проекту «Підтрика ЮНІСЕФ». За підсумками навчання розроблено і направлено протокольні доручення.


 

 

 
  • Переглядів: 4 665
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9