Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДУБРОВИЦЕ!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДУБРОВИЦЕ!

Я горда тим, що я з Полісся,

                                                                                Що в місті цім живе моя сім`я,

                                                                             Що славиться від роду і до роду

                                                                                Талантами заквітчана земля 

   

     Традиційно 19 липня, у день пам'яті  святої праведної діви Іуліанії Ольшанської, покровительки всього Поліського краю, наше місто Дубровиця відзначає свій день народження. Цьогоріч місту виповнюється 1018 років з дня його заснування.

      Місто, як люди – мріє і живе… І скільки б років не виповнилося йому, воно завжди залишається привітним. Наша Дубровиця твердим кроком іде вперед до майбутнього. ЇЇ сиві скроні тріпоче вітер. ЇЇ зелені шати омивають води Горині. Та місто націлене на досягнення нових цілей і звитяг. А на охороні спокою дубровичан стоять ЗСУ, територіальна оборона та  наша заступниця – свята Діва Улянія.

     Для наймолодшої верстви населення було презентовано театральне дійство – яскрава вистава «Білосніжка та семеро гномів», де всі присутні  отримали справжню насолоду від дивовижного казки, від палітри почуттів казкових героїв, від різнобарвʼя костюмів та головне, від професійної і водночас такої щирої гри талановитих акторів, якими були працівники закладів культури. Дітлахів чекала цікава святково-розважальна  програма,  де були ігри, танці та головне – смаколики, а  спонсорами  ласощів  та розваг для маленьких громадян була Дубровицька міська рада та приватні підприємці: Гумен Віктор і Олена та Іванна Бецан.

     Для всіх жителів громади діяла  виставка виробів із бурштину, де були представленні  експозиції, які  є авторськими витворами ручної роботи. 

      А ще   запрошували всіх до психологічного релаксу «Дівочі мрії»,  де усі бажаючі мали  унікальну можливість доторкнутися до магічної сили природи, в думках попросити захисту у вищих магічних сил та сфотографуватися на згадку у «чаклунському «віночку» .

Звучали патріотичні пісні та ретро-хроніки тисячолітньої Дубровиці.

     І нехай сьогодення – воєнне, думки – тривожні, але свято міста пройшло у єдиному пориві бажання звичайного мирного життя, принесло кожному світлу радісну мить, а маленьким дубровичанам - справжню бурю позитивних емоцій.

     З днем народження, Дубровице!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 628
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9