Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Сміливість має два кольори!

Сміливість має два кольори!

     «Сміливість має два кольори», під таким гаслом, сьогодні, 23 серпня 2023 року на майдані Злагода міста відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, де зібралися мешканці громади, аби спільно віддати данину поваги символу Держави. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять тих, хто вже ніколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях.

     До присутніх звернувся міський голова Богдан Микульський, який привітав усіх із святом та подякував воїнам Збройних Сил України за їх мужність, самовідданість та відвагу, які з українським прапором йдуть у бій з ворогом, виборюючи нашу перемогу в російсько-українській війні.

     Право підняти Державний Прапор України було надано міському голові Богдану Микульському, солдат Сергій Котяш та  мати загиблого Героя України Віктора Головка – Лідія Головко.  Церемонія проходила під Державний Гімн України.

     З нагоди свята відбувся вуличний флешмоб «Прапор – символ нації», учасниками якого були працівники культури Дубровицької міської ради.

     Після завершення заходу стартував екскурсійно-туристичний велопробіг «Об`єднанні прапором України» за маршрутом: майдан Злагоди – село Колки – село Заслуччя – село Велюнь із зупинками для вшанування пам`яті загиблих Героїв України. Усі бажаючі мали можливість прийняти участь у цікавому велофесті та продовжити естафету «Прапор України – Прапор Перемоги», де синьо-жовтий стяг має відвідати всі старостинські округи Дубровицької міської ради, а жителі нашої громади мають змогу залишити свої побажання та віру в перемогу на цьому прапорі, який на День Перемоги буде майоріти в центрі міста.

     Перемога за нами! Й зовсім скоро скинуті  та сплюндровані окупантами синьо-жовті стяги розправлять крила над майданами усіх наших міст. І більше ніколи наш синьо-жовтий прапор не буде мішенню для ворожих куль!

     З Днем Державного Прапора, УКРАЇНО!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 376
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9