Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » # БОГ ЗАРАЗ НА ВІЙНІ

# БОГ ЗАРАЗ НА ВІЙНІ

Підніметься з руїн моя країна,

Бо мужності такої світ не знав

Ліна Костенко

     Кожного року 6 грудня Україна відзначає День Збройних сил України. Цього року свято набуває особливого значення, бо ми всі віримо в нашу армію, яка наближає перемогу. Цей день присвячений всім українським військовослужбовцям, які служать або раніше служили в українській армії, тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але гідну професію – захищати нашу державу, її суверенітет і незалежність.

    Сьогодні, у приміщенні Дубровицького будинку культури відбувся благодійний захід  з нагоди Дня Збройних Сил України, Міжнародного дня волонтера та Дня місцевого самоврядування.

    Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх військових, які віддали своє життя за незалежність нашої держави. Пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях.

     Заступник міський голова Микола Кухарець привітав усіх зі святом, побажав міцного здоров`я та успіхів у благородній справі служіння українському народові заради миру та процвітання України.

     Найтепліші вітання на адресу волонтерів та захисників, які стоять на варті нашого спокою та для працівників місцевого самоврядування лунали від місцевих виконавців під час благодійного заходу.
     Сьогодні ЗСУ – головна опора української державності. ЗСУ – наш щит, який дозволяє жити і працювати. Своїм щоденним героїзмом та професійністю  вражаєте світ. Своєю відданістю та стійкістю ЗСУ перекреслили імперські амбіції російської федерації: російські плани «за три дні…» – зруйнували нанівець, міфи про «другу армію світу» – розвіяли, як оманливе марево.

     Дякуємо військовослужбовцям Збройних сил України за кожен новий день для нашого народу, за збиті крилаті ракети, за спалену ворожу техніку, за знищених ворогів і за звільнені українські міста і села. ЗСУ – запорука того, що Україна вистоїть у цій жорстокій війні і обов’язково переможе.

     Вклоняємося перед кожним, хто зараз ціною власного життя і здоров’я боронить нашу державу та виборює майбутнє для українського народу! Віримо у вашу силу і незламність!

      Шануємо пам'ять тих, хто віддав своє життя за Україну…

      Слава Збройним силам України!

      Слава Україні!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 662
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9