Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Зустрічаймо Миколая!

Зустрічаймо Миколая!

    Щороку у грудні відзначають День святого Миколая. Це світле та радісне свято, яке відкриває низку різдвяних і зимових свят, вчить дітей вірити в чудо та навчає милосердю, доброті, чуйності. Кожна дитина цими днями найбільше чекає святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

    07 грудня у Центрі дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради  відбулися   святкові  заходи  для вихованців студії розвитку дитини «МіМі» та для дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах початкової школи. 

На початку заходу діти разом із батьками переглянули лялькову виставу «Пригоди Марійки у казковому лісі», яку підготували вихованці театру ляльок «Сонечко», керівник Світлана Криворучко. Після вистави  діти грали в ігри, танцювали, співали та відгадували загадки... Які ж неймовірні емоції у дітей та дорослих викликала поява святого Миколая! Він привітав усіх із прийдешніми святами,  побажав усім миру, Перемоги,  радості та  здійснення мрій.  Насамкінець дітки мали нагоду особисто поспілкуватися з святим Миколаєм, розповісти йому вірш чи заспівати пісеньку, а натомість отримали солодкі подарунки.  Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>

https://dubrovcpo.in.ua/gallery/album/206

  • Переглядів: 1 221
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9