Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. За цю самопожертву українці їх канонізували (без чиновницької тяганини та церковних постулатів) – за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства на чолі з архистратигом Михаїлом. Аби захищали країну від лиха, пильнували й оберігали її з небес…

18 - 20 лютого в Україні вшановують пам’ять героїв Небесної сотні — людей, які три роки тому віддали свої життя за свободу під час Революції Гідності.

У Великоозерянському НВК пройшла лінійка-реквієм «Пам'яті Героїв Небесної Сотні». Ведучі Котяй Дмитро та Котяш Анастасія розпочали лінійку-реквієм: "Шановні вчителі, учні! Сьогодні ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття. Кожен із цієї Небесної Сотні, як і ми з вами, мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. І ось пройшло вже три роки, а смертей все більше й більше... Якщо вас справді засмучує ненависть у світі, не плачте і не втрачайте надії,а зробіть щось, хай навіть маленьке!"

 

 

 

Підготувала педагог-організатор І.В.Костюкевич

 
 
 

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

 

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

 

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

 

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

 


  • Переглядів: 13 328
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9